Tarieven

Onderstaand zijn de prijzen weergegeven per route. De prijzen zijn inclusief BTW en de WA verzekering. De schadeverzekering kan optioneel afgesloten worden voor €8,50 ( hiermee is het eigen risico afgekocht tot max €150,=). Voor passagiers (achterop) rekenen wij €19,50. Kinderen (tot 10 jaar) mogen gratis mee. Voor kinderen tussen 2 en 8 jaar hebben wij goedgekeurde kinderzitjes.

U huurt bij de Scooter Experience de scooters voor een hele dag (10:00-18:00), lekker relaxed.En je betaalt bij ons voor het aantal kilometers dat je rijdt. De categorie A is 35-40km, Categorie B is 50km en categorie C is de langste van 75-85km. Onze 5 prachtige routes vallen onder een van deze categorieën. Je bent vrij om ook je eigen route te kiezen, als je je maar aan het aantal km’s houdt, waar je voor hebt betaald.

Annuleren vanwege slecht weer (aanhoudende regen) kan 24 uur van tevoren. Regenpakken zijn aanwezig bij de Scooter Experience.

De tarieven voor de Scooter Experience zijn:

Categorie A

€35,00

Molen route (40km)
Ilperveld route (35km)
Reserveer nu

Categorie B

€45,00

Monnickendam route (50km)
Volendam route (50 km)

Reserveer nu

Categorie C

€65

Waterland route (75 km)

Reserveer nu

Het totale pakket

* Welkomstdrankje
* Digitale foto in Volendams kostuum
* Gebruik van een elektrische scooter
* Een keuze uit 5 routes
* Uitleg van de route met hotspots en leuke tips!
* Gebruik van regen-/windjack en regenbroek
* Survivalpakket (handschoenen/sjaal/muts/zonnebril)
* Opwarmertje na afloop

Alle tarieven zijn inclusief de WA verzekering en 21% BTW. Er zijn verder geen verborgen kosten. Indien u een vergelijkbaar arrangement elders goedkoper kunt krijgen betalen wij u het verschil terug!