Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje houden bij de Scooter Experience? Dit is snel voor u geregeld! Van een welkomstdrankje met wat lekkers bij aankomst, tot een warm buffet na afloop van het scooteren. In onze ruime, sfeervolle ontvangstruimte in Landsmeer, beschikken wij over alle faciliteiten om zakelijke bijeenkomsten (zoals workshops, vergaderingen en trainingen) te ondersteunen. Om daarna de Scooter Experience te beleven.

De scooter kan door iedereen gebruikt worden die in het bezit is van een (auto) rijbewijs. Geen rijbewijs? Stap dan achterop als passagier! Vrijwel alles is mogelijk voor groepen tot ongeveer 50 personen. Wij kunnen de hele dag van A tot Z voor u regelen, met ruimte voor persoonlijke wensen.

Wilt u een vrijblijvende optie voor een bepaalde dag, dan kan dat natuurlijk. Met de starttijden en de duur van het bedrijfsuitje valt te schuiven. Het exacte aantal personen/scooters kunt u zonder kosten aanpassen tot 48 uur van tevoren.

Een aantal bedrijven en instellingen die u het afgelopen jaar zijn voorgegaan:
Kroondomein ‘t Loo, Stibbe Advocatenkantoor, Westfries Gasthuis, Verenigde Scholen Alberdingk Thijm, Boven-IJ ziekenhuis, Brandweer Ugchelen en Andijk, Gem. Lelystad (2x), Sanquin, Rabobank Maas&Waal (2x), Belastingdienst (Hoofddorp en Alkmaar), Royal Haskonig, Koninklijke Marine, Rochdale, SSHN, JAN Accountants, Gemeente Amsterdam, Belastingdienst Amsterdam, Zorginstelling Carint Reggeland, ministerie van Milieu, ABNAmro en ING.

De scootertocht

De scootertocht (met gids) gaat over bruggetjes en dijken, langs meren en molens, door de mooiste plekjes in het Waterland. Onderweg is er de mogelijkheid om de benen te strekken tijdens het eten van een visje op het eiland Marken, te picknicken tussen de weilanden of bijvoorbeeld een aantal leuke (groeps)activiteiten te doen. Maak zelf een keuze uit de vele originele stops onderweg. Klompen schilderen, een foto laten maken in een Volendams kostuum, varen met een fluisterboot of een presentatie paling roken (met proeven)? Maar u kunt ook terug naar 1916 in Volendam door middel van een VR-bril. Met een mooie groepsfoto gemaakt vanaf een oude brug wordt de scooterrit afgesloten. Genoeg om over na te praten, op kantoor.