Het Volendams Arrangement

In samenwerking met de Experience Volendam en AMVO restaurant in hartje Volendam heeft de Scooter Experience een heel leuk Volendams arrangement samengesteld. Het arrangement bestaat uit het volgende:

– 10:00 uur : start in Landsmeer (ontvangst met koffie/thee) uitleg over scooter en het programma;
– 10:30 uur: op weg met scooter richting de verschillende Oud-Hollandse Dorpen route, zoals Broek in Waterland, Zuiderwoude, Monnickendam en vervolgens aankomst in Volendam.
– In Volendam een lunch en 2 consumpties;
– In Volendam op de dijk bij de Experience Volendam, een prachtige film waar je de roemrijke geschiedenis van Volendam op de meest moderne manier (VR bril) kunt ervaren, en daarna op de foto in traditioneel Volendams kostuums;
– Na bezoek Volendam met scooter verder richting Edam en terug naar Landsmeer via het Pontje in Ilpendam;
– 17:30 uur: terug in Landsmeer voor een afzakkertje;

De kosten voor dit arrangement zijn €79,50 per persoon (min 2 personen) alles inclusief: huur van de scooter, volle batterij, de scooterverzekeringen, de lunch + 2 drankjes, de VR film en natuurlijk de foto in de traditionele Volendamse klederdracht.

Een afsluitend buffet (walking diner) in Landsmeer behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is niet bij het arrangement inbegrepen. De meerprijs is € 22,50 p.p. (minimaal 15 personen).

Bel voor een aangepast programma of voor eventueel aanvullende informatie.

Contactgegevens Direct boekenTerug naar Arrangementen