Arrangementen

Arrangement Amsterdam (vanaf €95,- pp min 4 pers)

Arrangement Amsterdam bestaat uit taxi , de scooter en terugvaren naar Amsterdam.

Klik voor meer informatie over dit Arrangement

Arrangement Volendam (vanaf €84,50 pp min 2 pers)

Arrangement Volendam bestaat uit een scooter, lunch bij AMVO en bezoek aan Experience Volendam (rondleiding museum en een VR film).

Klik hier voor meer informatie over het Arrangement Volendam

Hotel van der Valk Oostzaan (vanaf €119,50 per persoon)

Arrangement Hotel Van der Valk Oostzaan bestaat uit een hele dag een e-chopper, met een prachtige digitale route, 1 x overnachting, 1 x ontbijt.

Klik hier voor meer informatie over het Arrangement Van der Valk Volendam

Arrangement Holland (vanaf €69,50 pp min 2 pers)

Arrangement Holland bestaat uit scooter, pannenkoek naar keuze en entree van de verfmolen De Kat

Klik hier voor meer informatie over het Arrangement Holland

Arrangement Waterland (vanaf €89,- pp min 2 pers)

Arrangement Waterland bestaat uit scooter, fluisterboot en lunch in Broek in Waterland.

Klik hier voor meer informatie over het Arrangement Waterland

De Scooter Experience heeft verschillende arrangementen samengesteld. Arrangementen zijn verschillende activiteiten gebundeld tot één pakket voor één vaste prijs. Super leuk om te doen! Wat dacht u bijvoorbeeld van het huren van een scooter, dan met een fluisterbootje naar Broek in Waterland, daar aanmeren voor een heerlijke lunch op de patio van Het Broeker Huis, dan weer terugvaren en de scootertocht vervolgen door het prachtige Waterland gebied, een geweldig arrangement! Maar de andere arrangementen zijn ook zeker de moeite waard om uit te proberen. Ze zijn allen met veel enthousiasme samengesteld.

Het boeken van een arrangement biedt als voordeel dat u niet meer hoeft na te denken over wat u die dag allemaal wilt gaan doen, wij hebben de leukste combinaties  al voor u gemaakt. Bovendien rekent u – met een pakketkosten voordeel – eenmalig af aan het begin van de dag en hoeft u de rest van de dag de portemonnee niet meer te trekken.

Samen met onze regiopartners hebben wij bovenstaande arrangementen voor u gemaakt. Let op: u kunt onder Reserveren een arrangement boeken maar deze is nog niet definitief! Wij moeten altijd de beschikbaarheid overleggen met onze partners. Wij bellen u zo spoedig mogelijk over de definitieve goedkeuring van uw aanvraag. Als u dat vervelend vindt, kunt u ook kiezen om contact met ons op te nemen over de beschikbaarheid, om het vervolgens daarna te boeken.

Menu