Dit arrangement is speciaal opgesteld voor de bezoekers van Amsterdam. Je wordt namelijk opgehaald met een bus (tot maximaal 8 personen) uit Amsterdam. Bij aankomst in Landsmeer (rit-duur is ongeveer 20 minuten) krijg je iets te drinken. Het papierwerk wordt ingevuld, je krijgt instructies  over de route en over de scooter, om vervolgens zelfstandig op pad te gaan.

De Ilperveld route is voor dit arrangement de basis route en zal je door het prachtig Ilperveld naar Monnickendam brengen en weer terug naar Landsmeer. Deze route duurt ongeveer 2 uur.

Bij terugkomst in Landsmeer rond 15:00 uur ligt de sloep klaar om jullie terug te varen naar Amsterdam. Je vaart door nationaal park Het Ilperveld, langs de Buiklsoterdijk in Amsterdam Noord met zijn pittoreske dijkwoningen om vervolgens via de Willemsluizen en Het IJ, het centrum van Amsterdam binnen te varen. De captain neemt je mee over de Amstel, door mooie grachten en we eindigen in de allerkleinste grachtjes op de Wallen. Afstappen doen we naast het Centraal Station. Op het water is het altijd wat frisser dan op het land; dus neem een warm jack mee als dat nodig is. Er zijn voldoende zwemvesten aan boord.

Dit arrangement begint rond 10:00 (uiterlijk 11:00), de boottocht begint om 15:00 en eindigt rond 17:00 uur in Amsterdam.

Het arrangement bestaat uit :

  • Taxi vervoer van Amsterdam naar Landsmeer;
  • een welkomstdrankje in Landsmeer;
  • de huur van de scooter + alle verzekeringen (WA en schade);
  • de boottocht van Landsmeer naar Amsterdam;
  • twee drankjes (bier/wijn/frisdrank) aan boord + toastjes/snacks;

Dit arrangement kan geboekt worden vanaf 4 personen tot een maximale grootte van 8 personen.
De prijs per persoon is afhankelijk van de groepsgrootte. Bij 8 personen is het €80,- pp, bij 4 personen is het €110,- pp. Hoe meer personen, hoe goedkoper het wordt.
Dit arrangement kan online geboekt worden, maar dit is nog niet definitief! Wij moeten altijd even in overleg met onze partners over de beschikbaarheid.

Menu