Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje houden bij de Scooter Experience? Dit is snel voor u geregeld! Van een welkomstdrankje met wat lekkers bij aankomst, tot een warm buffet na afloop van het scooteren. In onze ruime, sfeervolle ontvangstruimte in Landsmeer, beschikken wij over alle faciliteiten om naast de catering, ook zakelijke bijeenkomsten (zoals workshops, vergaderingen en trainingen) of leuke activiteiten met collega’s te organiseren.

Deze activiteit is geschikt voor iedereen in het bezit van een (auto) rijbewijs. Geen rijbewijs? Stap dan achterop als passagier! Vrijwel alles is mogelijk voor groepen tot ongeveer 60 personen. Wij kunnen de hele dag van A tot Z voor u regelen, met ruimte voor persoonlijke wensen.

Wilt u een vrijblijvende optie voor een bepaalde dag, dan kan dat natuurlijk. Met de starttijden en de duur van het bedrijfsuitje valt te schuiven. Het exacte aantal personen/scooters kunt u zonder kosten aanpassen tot 48 uur van tevoren.

Een aantal bedrijven en instellingen die u het afgelopen jaar zijn voorgegaan:
Boven-IJ ziekenhuis, Brandweer Ugchelen en Andijk, Gem. Lelystad (2x), Sanquin, Rabobank Maas&Waal (2x), Belastingdienst (Hoofddorp en Alkmaar), Royal Haskonig, Koninklijke Marine, Rochdale, SSHN, JAN Accountants, Zorginstelling Carint Reggeland, ministerie van Milieu, AbnAmro en Ing.

De scootertocht

De scootertocht (met gids) gaat over bruggetjes en dijken, langs meren en molens, door de mooiste plekjes in het Waterland. Onderweg is er de mogelijkheid om de benen te strekken tijdens het eten van een visje op het eiland Marken, te picknicken tussen de weilanden of bijvoorbeeld een aantal leuke (groeps)activiteiten te doen. Maak zelf een keuze uit de vele originele stops onderweg. Klompen schilderen, een foto laten maken in een Volendams kostuum, varen met een fluisterboot of een presentatie paling roken (met proeven)? Maar u kunt ook uw collega’s uitdagen voor een spannend potje kleiduiven schieten met een lasergeweer. Zelfs goedkoop busvervoer naar Landsmeer valt te regelen! Tot slot wordt er een mooie groepsfoto gemaakt vanaf een oude brug als aandenken aan de dag. Genoeg om de volgende dag op kantoor over na te praten!